Kialas

Will the real Azylbalech Vekt please stand up

Making contracts and getting jobs

Tilstede: Fleet, Cotal, Bianca, Tess og Ashan

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 13/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 1/0
Ashan: 0/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 9
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Fleet leder gruppen hen til et billigt sted, hvor de midlertidigt indkvarterer sig, og snakker situationen igennem. De ender med at konkludere at de må tage det som det kommer, og lægger sig til at sove. Dagen efter går gruppen ud for at tale med en af de lokale informations sælgere.

Ved informations sælgerne afleverer gruppen deres våben (udover Cotal som tager sin “vandrestav” med). Inde i informations salen møder de en dværg Halfdan, som Fleet indleder en samtale med. Ashan kigger rundt, og informerer de andre om at stedet er en dødsfælde.

Fleet og Halfdan snakker om hvad gruppen har brug for, og de kommer frem til en endelig aftale. Det vil i alt koste 1300 guldstykker, men for 100 guldstykker mere får de kontakten til en anden “gentlemen” ved navn Christian Fangin (som arbejder som kok på et skib der ligger i havnen). Cotal prøver at tale med folkene der står uden for skibet, men de taler kun Lokonesisk, og Fleet taler med dem og får fat i Christian Fangin, der er åbenlys fuld og beder dem om at komme igen dagen efter.

Gruppen finder sit et nyt sted at sove. Dagen efter kommer der en Lokonesisk elver ved navn Colin som enigmatisk prøver at være venlig over for Cotal, med stål i stemmen. Colin viser sig at arbejde for den rigtige Astrobel Vekt, og Cotal ser at det er nyttesløst at stritte imod, og han tager med. Cotal bliver guidet ind til en rum hvor han møder den dekadente Mr. Vekt. Vekt vil gerne vide hvordan Cotal har kunnet undgå hans søgning – benægter at han ved hvordan det er sket, og Vekt insinuerer at Colin vil få det ud af ham. Colin siger at han havde lovet ikke at skade Cotal, men næste gang de mødes vil det være bedst for Cotal at han kunne huske det, og han bliver kørt tilbage.

Gruppen snakker om hvad de skal gøre ved Astrobel Vekt, og de bliver enige om at det nok vil være bedst at være ærlig over for Hr. Vekt. De går ned til Hr. Christian Fangin, og de får at vide at de skal hjælpe med nogle forsvundne skibe i Djerskul (og at det nok vil tage mere end 2,5 uger at komme frem og tilbage, men at det vil give 1000 guld. Gruppen siger ok, og tager til Djerskul.

Da de ankommer slår det Cotal at han nok er den Alkuhuas elver der har rejst længst i de sidste mange tusind år. Der møder gruppen [spørg morten om navn] som byder dem varmt velkommen og guider dem til en kro hvor gruppen spiser godt. Gruppen bliver derefter ført til et lille bibliotek hvor de bliver introduceret for problemet – langsomme skibe forsvinder nær der hvor bjergne møder vandet – ingen ved hvad der gør det.

Gruppen finder på følgende ting de skal have:

  • Et par tønder med bej
  • En armbrøst til Tess
  • Mindst én scroll med af Water Breathing (Cotal kan skaffe den, da han teknisk set er en registreret troldmand med the Eight Fingered Hand).
  • Muligvis (ikke særligt muligt) en beholder der kan indeholde syre (glas? guld? – Cotal kan fylde den ved at fyre Acid Blast af igen og igen).

Comments

kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.