Kialas

Underground

Dealing with the escape

Tilstede: Manarel (Cotals fætter – Cotals mors bros søn), Fleet (under navnet Azylbalech Vekt), Cotal (dækhistorie: Historisk ekspert), Bianca og Tess

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 12/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 1/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 8
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Gruppen løber videre ned ad gangen. Bianca prøver at kaste en Light Spell, men det går galt og hendes hår falder af, og hendes isse lyser. Gruppen kommer til et kammer med en stor dør med runer over, med 2 rustninger på hver side. Cotal kaster Dispel Magic fra sin scroll, og runerne falmer. Fleet går over til døren og finder ud af at der er en mekanisme man kan vælge en destination med. Gruppen diskuterer lidt frem og tilbage, men vælger tilsidst at sætte den på “To the wise” og åbner døren – der er en blank stenmur.

Cotal undskylder, og døren bliver lukket og gruppen venter en 5 minutter og prøver igen, og portalen virker og viser dem et værelse af et kontor for en lærd person. Gruppen prøver en af de andre og vejen viser en ruin. Gruppen vælger at gå derind, tager nølgen ud og lukker døren efter sig.

Manarel noterer sig at det det er Utikanske ruiner, og de ser med det samme at der er 2 veje – en der går op, og en der går ned. Gruppen vælger at gå op, og de finder det der minder en magisk fængselscelle og 2 intakte balisterere der holder døren magisk lukket. Da gruppen gør lyd af sig, begynder en demon der er fanget af fængselscellerne at tale med gruppen og prøver at finde ud af hvem de er. Han prøver at overtale dem til at frigive ham, men en-for-en forsager gruppen demonen, og efterlader den til dens skæbne. Gruppen går videre op, men det går ikke godt, og gruppen indser til sidst at det er bedst at de går tilbage, og efter meget backtracking ender de med at gå nedad.

Gruppen går nedad i lang tid, og gruppen kollapser i en lille hule. Manarel hører en tung ånden længere henne, og sender Fleet videre for at se hvad der var. Det viser sig at være en drage der er dækket af murbrokker. Fleet prøver at vække den, men det virker ikke, så han går tilbage. Gruppen går hen til den, og Cotal taler til den med Message på Draconic og prøver at vække den.

Dragen vågner og skaber en humanoid figur som den taler med gruppen med. Dragen udspørger dem om hvad de laver, og gruppen kan føle at de ikke kan gemme noget fra den. Dragen går ind i Cotals hoved og finder ud af hvad han ved. Den gør det klart at den vil have kronen (Brians armbånd) destrueret (samt den statue som er i Lord Bylons kælder – og han giver Cotal en knogle som er en Wand of Disintegration til at gøre det med). Dragen gør det klart at han ikke vil tvinge dem, men at han rigtig gerne vil have det gjort, og giver dem en lille statue der kan hidkalde ham/sende dem til ham. Gruppen bliver derefter teleporteret til havnen i The Seat. Der finder de straks en tilfældig fisker som de køber mad og drikke fra, får anvist en kro, og får ham også til at købe nyt tøj.

Om aftenen den anden dag tager gruppen til Lord Bylon hus hvor de bryder ind og går ned i kælderen. Alle andre værdigenstande er blevet taget/konfiskeret, men statuen er der stadigvæk. Fleet placerer sin amulet i dets hulrum på statuen, og den bliver til en levende engel. Engelen taler med dem, og det tager lidt tid før de gør det klart for dem at der er gået meget tid og der ikke er flere tilbedere af hans gud tilbage. Fleet er ret rap i kæften, og da englen kræver hans guds artefakter tilbage, hvilket Fleet ikke er meget for – og Englen angriber.

Manarel bliver dræbt før Fleet kaster de hellige relikvier efter den, og den flyver op i himlen, efterfulgt af indtil flere menneskelige troldmænd.

Comments

kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.