Kialas

Stealing the Cup

An impossible heist almost done to perfection

Tilstede: Manarel (Cotals fætter – Cotals mors bros søn), Fleet (under navnet Azylbalech Vekt), Cotal (dækhistorie: Historisk ekspert), Bianca og Tess

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 12/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 1/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 8
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Gruppen fortsætter med at forberede sig på at bryde ind i skatkammeret.

Cotal tager til Ambassadøren (Montab) og prøver at finde ud af layoutet, hvilket viser sig at have et meget kompakt layout, og hvis adgang til skatkammeret er godt bevogtet. Gruppen finder dog på en alternativ plan, som muligvis kan gå an.

Gruppen ankommer til Lord Bylon – som har klædt sig i et dire-wolf kostume, og som insisterer på at Cotal klæder sig i et rider kostume. Bylon tror stadigvæk fast på at gruppen nok skal stjæle og aflevere det Utikanske armbånd (hvilket gruppen ikke har nogen intention om).

Gruppen tager op til borgen, og alle undtagen Fleet kommer igennem troldmændene og Paladinerne, som bliver hevet til side og udspurgt af vagterne om hans forhold til Guderne. Fleet hævder han tilhører den vidende gud, men de andre køber den ikke, og får fat i den vidende Guds ypperstepræst, som dog siger god for ham (mens han kagler og informerer Fleet om at han skal “holde sig fra vandet”), og Fleet for lov at gå.

Da de andre ser at Fleet er kommet tilbage, får Cotal Montabs opmærksomhed, og han går i gang med en længere søforklaring om en elver der var meget interesseret i et værelse oppe på første sal.

Kongen kommer ned kort efter, og gruppen bliver introduceret for kongens elskerinde. Der bliver fyret fyrværkeri af, og maden bliver serveret. Cotal går på første sal og finder gruppens udstyr. Cotal går derefter ud for at finde Fleets gemmested, men han bliver antastet af en tjener som gerne vil hjælpe ham med at finde vej til Cotals imaginære værelse, og Cotal faker et navn, som han så får at vide hvor er. Cotal går derefter hen for at vente ved trappen.

Fleet finder Lord Fetherwhale og beder ham om at komme op, for at tale om en ny type skib man ikke bliver søsyg ved. Fetherwhale bliver hevet op, og tjerner drengen der hjalp ham op bliver sendt væk. Cotal bruger suggestion på Fetherwhale og får ham til at tage dem med ned i skatkammeret. Fetherwhale viser dem et rimeligt normalt skatkammer, og Cotal overtaler Fetherwhale til at vise dem koppen, men han gør sig en smule mistænkelig da han plaprer over sig. Fatherwhale tager dem til rummet med koppen, og Cotal bruger suggestion til at få Fetherwhale til at lade Fleet røre ved den. Fleet prøver at nuppe koppen og bruge en illusion for at dække at den er væk, men Fetherwhale bliver mistænksom og tager sin nøgle tilbage og råber efter vagter. Bianaca får nøglen tilbage på koppens pedestal så forsvarsværket bliver deaktiveret, og Fetherwhale får en sovepille. Cotal bruger uklogt en Sleep på en af de 2 vagter ude i det midterste rum, så den anden får tid til at aktivere alarm systemet (hvilket forvandler trappen til en sliske). Vagten får ikke lov at skrive op og bliver slagtet. Gruppen prøver at pumpe den anden vagt for informationer, men han har intet nyttigt at bidrage med, og Fleet dræber ham med Jasper, og får derved meget af vagtens viden. Gruppen nupper vagternes nøgler og skynder sig ned af den gang de kom fra. Fleet smider Fetherwhale op på koppens pedestal pedestal, nupper nøglen, lukker døren til rummet – og efterlade Fetherwhale til hans skæbne, og gruppen styrter ned ad gangen i håb om at finde en vej ud.

Comments

kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.