Kialas

Out of the Seat

Meeting Ashan, and burning bridges

Tilstede: Fleet, Cotal, Bianca, Tess og Ashan

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 12/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 1/0
Ashan: 0/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 8
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Fleet er i gang med at tappe noget af Manerals blod med den magiske kop og drikker det. Han hævder til de andre at det er for at sværge en blod-ed for at hævne Manarel. Gruppen tager Manarels ting, og Cotal giver ham derefter en impromptu begravelse. En mand (Ashan) dukker op ud af blå luft og skynder gruppen ud af huset og ind på en nærliggende kro. Der snakker de kort, før der dukker en masse troldmænd, klerke og skjolde. Gruppen undslipper igennem en hemmelig gang i køkkenet – og igennem et primitivt kloaksystem. Gruppen kommer ud ved havnen hvor de for alvor begynder at tale om Ashan, hvem han er, og hvad han har gjort.

Da gruppen endelig når hen til porten der ledder ud af byen, hvor gruppen bliver antastet af et par vagter, som gruppen ikke kan snakke sig ud af, og der bryder en kamp ud. Vagterne bliver nedslagtet, men der er mange der ser på og som flygter. Gruppen løber ud af byen og prøver febrilsk at hitte på en måde at komme væk på. Til sidst bliver de enige om at finde en fiskelandsby og stjæle nok fiskebåde til at kunne undslippe konventionelle patruljer.

Gruppen finder en lille fiskelandsby og gør præcist dette (plus noget mad og vand), og de sætter til søs. Gruppen sejler igennem natten (takket være Tes) og op af eftermiddagen, hvor gruppen ser en hurtig båd der kommer efter dem, og gruppen vælger at lægge deres båd til lands og gemme sig buskaset.

Det hurtige skib ligger an, og et par eventrer går i land. De taler højlydt om at gruppen skulle være her. Fleet syntes det her er underligt, og han gør hans tilstedeværelse bekendt. Gruppen af fremmede er fra the Knowledge Master, og tilbyder dem at gøre dem usynlige for Arcane Magic, men at det vil kræve at de giver alt hvad de finder til the Knowledge Master.

Fleet husker dog at dragen ikke ville have at de skulle have noget med guderne at gøre, og da han kontakter den – tilbyder den at hjælpe dem hvis de dræber the Knowledge Masters tjenere. Det bliver gjort.

Drage statuen åbner en portal til dragens hule, og gruppen går igennem. Dragen har taget form af en gnom, og den får pokalen. Da den hører at englen er blevet frigivet bliver den meget sur et kort øjeblik, men får kontrol over sit temperament.

Gruppen får mad og en seng og lægger sig til at sove.

Comments

kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.