Kialas

Will the real Azylbalech Vekt please stand up
Making contracts and getting jobs

Tilstede: Fleet, Cotal, Bianca, Tess og Ashan

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 13/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 1/0
Ashan: 0/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 9
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Fleet leder gruppen hen til et billigt sted, hvor de midlertidigt indkvarterer sig, og snakker situationen igennem. De ender med at konkludere at de må tage det som det kommer, og lægger sig til at sove. Dagen efter går gruppen ud for at tale med en af de lokale informations sælgere.

Ved informations sælgerne afleverer gruppen deres våben (udover Cotal som tager sin “vandrestav” med). Inde i informations salen møder de en dværg Halfdan, som Fleet indleder en samtale med. Ashan kigger rundt, og informerer de andre om at stedet er en dødsfælde.

Fleet og Halfdan snakker om hvad gruppen har brug for, og de kommer frem til en endelig aftale. Det vil i alt koste 1300 guldstykker, men for 100 guldstykker mere får de kontakten til en anden “gentlemen” ved navn Christian Fangin (som arbejder som kok på et skib der ligger i havnen). Cotal prøver at tale med folkene der står uden for skibet, men de taler kun Lokonesisk, og Fleet taler med dem og får fat i Christian Fangin, der er åbenlys fuld og beder dem om at komme igen dagen efter.

Gruppen finder sit et nyt sted at sove. Dagen efter kommer der en Lokonesisk elver ved navn Colin som enigmatisk prøver at være venlig over for Cotal, med stål i stemmen. Colin viser sig at arbejde for den rigtige Astrobel Vekt, og Cotal ser at det er nyttesløst at stritte imod, og han tager med. Cotal bliver guidet ind til en rum hvor han møder den dekadente Mr. Vekt. Vekt vil gerne vide hvordan Cotal har kunnet undgå hans søgning – benægter at han ved hvordan det er sket, og Vekt insinuerer at Colin vil få det ud af ham. Colin siger at han havde lovet ikke at skade Cotal, men næste gang de mødes vil det være bedst for Cotal at han kunne huske det, og han bliver kørt tilbage.

Gruppen snakker om hvad de skal gøre ved Astrobel Vekt, og de bliver enige om at det nok vil være bedst at være ærlig over for Hr. Vekt. De går ned til Hr. Christian Fangin, og de får at vide at de skal hjælpe med nogle forsvundne skibe i Djerskul (og at det nok vil tage mere end 2,5 uger at komme frem og tilbage, men at det vil give 1000 guld. Gruppen siger ok, og tager til Djerskul.

Da de ankommer slår det Cotal at han nok er den Alkuhuas elver der har rejst længst i de sidste mange tusind år. Der møder gruppen [spørg morten om navn] som byder dem varmt velkommen og guider dem til en kro hvor gruppen spiser godt. Gruppen bliver derefter ført til et lille bibliotek hvor de bliver introduceret for problemet – langsomme skibe forsvinder nær der hvor bjergne møder vandet – ingen ved hvad der gør det.

Gruppen finder på følgende ting de skal have:

  • Et par tønder med bej
  • En armbrøst til Tess
  • Mindst én scroll med af Water Breathing (Cotal kan skaffe den, da han teknisk set er en registreret troldmand med the Eight Fingered Hand).
  • Muligvis (ikke særligt muligt) en beholder der kan indeholde syre (glas? guld? – Cotal kan fylde den ved at fyre Acid Blast af igen og igen).
View
First impressions of Lokono
The brothel, the brothel, the brothel is on fire

Tilstede: Fleet, Cotal, Bianca, Tess og Ashan

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 13/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 1/0
Ashan: 0/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 9
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Før at gruppen lægger sig til at sove taler de om hvad det næste er de skal gøre. Der kommer indtil flere scenarier på banen: Gå ned i Eredu i det sted de fandt i bjergene, lære om dværgene ved porten (begge forklædt som dværge eller normale) og lære om dværgene i Lokono (og så senere tage ned i Eredu igennem en af vejene).

Da gruppen vågner igen, vælger de at tage til Lokono, og de går hen til dragen for at fortælle ham om deres valg. Dragen sover, og efter lidt mundhuggeri vækker Bianca den (Ashan bliver ramt af nogle murbrokker). Gruppen forklarer at de gerne vil til Lokono – dragen forklarer at gruppen ikke kan forvente at få hjælp af den efter de 3 uger de gerne vil være i Lokono, men at der om alle omstændigheder vil være folk der kan hjælpe dem. Dragen spørger om de vi ville være villige til at blive sent ud i vandet, men Fleet forklarer at der er en kro kælder hvor han engang gemte sig.

Gruppen bliver sent derhen, men der er en tjenerinde som de forskrækker, og løber ovenpå mens hun råber op. Gruppen flygter ud af den anden kælderdør. Gruppen går derefter til en udendørs taverne, hvor Fleet finder en af sine gamle bekendte, som han skylder penge, og spørger til om de kan finde et sted hvor de kan gemme sig.

Efter lidt tid kommer manden tilbage med en handlende ved navn Kastor, som gruppen bliver solgt til i de næste 3 måneder. Gruppen bliver ført til et bordel, hvor alle andre end Cotal for instrukser om at de skal gå ind og gøre sig nyttige. Gruppen kommer ind i den administrative del af bordellet og bliver præsenteret for bordellets leder. Deres introduktion går dog galt da det kommer til Ashan, og det ender med håndgemæng, og bordellederen dør, langt størstedelen af pengene bliver stjålet, og der bliver sat ild til bordellet.

På vejen til handelsstationen taler Kastor og Cotal sammen, og Kastor finder ud af at Cotal er meget mere intelligent end han havde troet, og gør ham til hans sekretær (på prøve). Cotal bliver ført til sit nye værelse, og den gamle sekretær bliver sendt afsted til et af hans pakhuse.

Resten af gruppen går til Alfredo taverne og, efter et standoff, får de at vide hvor Kastor bor (men har fået sig en ny fjende). Cotal er gået i gang med at skrive alle detaljer ved handlen ned. Resten af gruppen finder frem til Kastors hus og prøver først at komme ind via diplomati, hvilket desværre ikke løkkes. Døren bliver smadret, først lidt af Tess, og derefter resten af Ashan. Fleet kravler op til vinduerne til første sal, og da Cotal går over for at lukke vinduet, ser han Fleet, sukker, og kravler ud af vinduet og ned til gaden (under Kastors protester).

Gruppen flygter ud i Lokonos gader.

View
Out of the Seat
Meeting Ashan, and burning bridges

Tilstede: Fleet, Cotal, Bianca, Tess og Ashan

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 12/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 1/0
Ashan: 0/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 8
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Fleet er i gang med at tappe noget af Manerals blod med den magiske kop og drikker det. Han hævder til de andre at det er for at sværge en blod-ed for at hævne Manarel. Gruppen tager Manarels ting, og Cotal giver ham derefter en impromptu begravelse. En mand (Ashan) dukker op ud af blå luft og skynder gruppen ud af huset og ind på en nærliggende kro. Der snakker de kort, før der dukker en masse troldmænd, klerke og skjolde. Gruppen undslipper igennem en hemmelig gang i køkkenet – og igennem et primitivt kloaksystem. Gruppen kommer ud ved havnen hvor de for alvor begynder at tale om Ashan, hvem han er, og hvad han har gjort.

Da gruppen endelig når hen til porten der ledder ud af byen, hvor gruppen bliver antastet af et par vagter, som gruppen ikke kan snakke sig ud af, og der bryder en kamp ud. Vagterne bliver nedslagtet, men der er mange der ser på og som flygter. Gruppen løber ud af byen og prøver febrilsk at hitte på en måde at komme væk på. Til sidst bliver de enige om at finde en fiskelandsby og stjæle nok fiskebåde til at kunne undslippe konventionelle patruljer.

Gruppen finder en lille fiskelandsby og gør præcist dette (plus noget mad og vand), og de sætter til søs. Gruppen sejler igennem natten (takket være Tes) og op af eftermiddagen, hvor gruppen ser en hurtig båd der kommer efter dem, og gruppen vælger at lægge deres båd til lands og gemme sig buskaset.

Det hurtige skib ligger an, og et par eventrer går i land. De taler højlydt om at gruppen skulle være her. Fleet syntes det her er underligt, og han gør hans tilstedeværelse bekendt. Gruppen af fremmede er fra the Knowledge Master, og tilbyder dem at gøre dem usynlige for Arcane Magic, men at det vil kræve at de giver alt hvad de finder til the Knowledge Master.

Fleet husker dog at dragen ikke ville have at de skulle have noget med guderne at gøre, og da han kontakter den – tilbyder den at hjælpe dem hvis de dræber the Knowledge Masters tjenere. Det bliver gjort.

Drage statuen åbner en portal til dragens hule, og gruppen går igennem. Dragen har taget form af en gnom, og den får pokalen. Da den hører at englen er blevet frigivet bliver den meget sur et kort øjeblik, men får kontrol over sit temperament.

Gruppen får mad og en seng og lægger sig til at sove.

View
Underground
Dealing with the escape

Tilstede: Manarel (Cotals fætter – Cotals mors bros søn), Fleet (under navnet Azylbalech Vekt), Cotal (dækhistorie: Historisk ekspert), Bianca og Tess

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 12/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 1/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 8
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Gruppen løber videre ned ad gangen. Bianca prøver at kaste en Light Spell, men det går galt og hendes hår falder af, og hendes isse lyser. Gruppen kommer til et kammer med en stor dør med runer over, med 2 rustninger på hver side. Cotal kaster Dispel Magic fra sin scroll, og runerne falmer. Fleet går over til døren og finder ud af at der er en mekanisme man kan vælge en destination med. Gruppen diskuterer lidt frem og tilbage, men vælger tilsidst at sætte den på “To the wise” og åbner døren – der er en blank stenmur.

Cotal undskylder, og døren bliver lukket og gruppen venter en 5 minutter og prøver igen, og portalen virker og viser dem et værelse af et kontor for en lærd person. Gruppen prøver en af de andre og vejen viser en ruin. Gruppen vælger at gå derind, tager nølgen ud og lukker døren efter sig.

Manarel noterer sig at det det er Utikanske ruiner, og de ser med det samme at der er 2 veje – en der går op, og en der går ned. Gruppen vælger at gå op, og de finder det der minder en magisk fængselscelle og 2 intakte balisterere der holder døren magisk lukket. Da gruppen gør lyd af sig, begynder en demon der er fanget af fængselscellerne at tale med gruppen og prøver at finde ud af hvem de er. Han prøver at overtale dem til at frigive ham, men en-for-en forsager gruppen demonen, og efterlader den til dens skæbne. Gruppen går videre op, men det går ikke godt, og gruppen indser til sidst at det er bedst at de går tilbage, og efter meget backtracking ender de med at gå nedad.

Gruppen går nedad i lang tid, og gruppen kollapser i en lille hule. Manarel hører en tung ånden længere henne, og sender Fleet videre for at se hvad der var. Det viser sig at være en drage der er dækket af murbrokker. Fleet prøver at vække den, men det virker ikke, så han går tilbage. Gruppen går hen til den, og Cotal taler til den med Message på Draconic og prøver at vække den.

Dragen vågner og skaber en humanoid figur som den taler med gruppen med. Dragen udspørger dem om hvad de laver, og gruppen kan føle at de ikke kan gemme noget fra den. Dragen går ind i Cotals hoved og finder ud af hvad han ved. Den gør det klart at den vil have kronen (Brians armbånd) destrueret (samt den statue som er i Lord Bylons kælder – og han giver Cotal en knogle som er en Wand of Disintegration til at gøre det med). Dragen gør det klart at han ikke vil tvinge dem, men at han rigtig gerne vil have det gjort, og giver dem en lille statue der kan hidkalde ham/sende dem til ham. Gruppen bliver derefter teleporteret til havnen i The Seat. Der finder de straks en tilfældig fisker som de køber mad og drikke fra, får anvist en kro, og får ham også til at købe nyt tøj.

Om aftenen den anden dag tager gruppen til Lord Bylon hus hvor de bryder ind og går ned i kælderen. Alle andre værdigenstande er blevet taget/konfiskeret, men statuen er der stadigvæk. Fleet placerer sin amulet i dets hulrum på statuen, og den bliver til en levende engel. Engelen taler med dem, og det tager lidt tid før de gør det klart for dem at der er gået meget tid og der ikke er flere tilbedere af hans gud tilbage. Fleet er ret rap i kæften, og da englen kræver hans guds artefakter tilbage, hvilket Fleet ikke er meget for – og Englen angriber.

Manarel bliver dræbt før Fleet kaster de hellige relikvier efter den, og den flyver op i himlen, efterfulgt af indtil flere menneskelige troldmænd.

View
Stealing the Cup
An impossible heist almost done to perfection

Tilstede: Manarel (Cotals fætter – Cotals mors bros søn), Fleet (under navnet Azylbalech Vekt), Cotal (dækhistorie: Historisk ekspert), Bianca og Tess

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 12/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 1/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 8
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Gruppen fortsætter med at forberede sig på at bryde ind i skatkammeret.

Cotal tager til Ambassadøren (Montab) og prøver at finde ud af layoutet, hvilket viser sig at have et meget kompakt layout, og hvis adgang til skatkammeret er godt bevogtet. Gruppen finder dog på en alternativ plan, som muligvis kan gå an.

Gruppen ankommer til Lord Bylon – som har klædt sig i et dire-wolf kostume, og som insisterer på at Cotal klæder sig i et rider kostume. Bylon tror stadigvæk fast på at gruppen nok skal stjæle og aflevere det Utikanske armbånd (hvilket gruppen ikke har nogen intention om).

Gruppen tager op til borgen, og alle undtagen Fleet kommer igennem troldmændene og Paladinerne, som bliver hevet til side og udspurgt af vagterne om hans forhold til Guderne. Fleet hævder han tilhører den vidende gud, men de andre køber den ikke, og får fat i den vidende Guds ypperstepræst, som dog siger god for ham (mens han kagler og informerer Fleet om at han skal “holde sig fra vandet”), og Fleet for lov at gå.

Da de andre ser at Fleet er kommet tilbage, får Cotal Montabs opmærksomhed, og han går i gang med en længere søforklaring om en elver der var meget interesseret i et værelse oppe på første sal.

Kongen kommer ned kort efter, og gruppen bliver introduceret for kongens elskerinde. Der bliver fyret fyrværkeri af, og maden bliver serveret. Cotal går på første sal og finder gruppens udstyr. Cotal går derefter ud for at finde Fleets gemmested, men han bliver antastet af en tjener som gerne vil hjælpe ham med at finde vej til Cotals imaginære værelse, og Cotal faker et navn, som han så får at vide hvor er. Cotal går derefter hen for at vente ved trappen.

Fleet finder Lord Fetherwhale og beder ham om at komme op, for at tale om en ny type skib man ikke bliver søsyg ved. Fetherwhale bliver hevet op, og tjerner drengen der hjalp ham op bliver sendt væk. Cotal bruger suggestion på Fetherwhale og får ham til at tage dem med ned i skatkammeret. Fetherwhale viser dem et rimeligt normalt skatkammer, og Cotal overtaler Fetherwhale til at vise dem koppen, men han gør sig en smule mistænkelig da han plaprer over sig. Fatherwhale tager dem til rummet med koppen, og Cotal bruger suggestion til at få Fetherwhale til at lade Fleet røre ved den. Fleet prøver at nuppe koppen og bruge en illusion for at dække at den er væk, men Fetherwhale bliver mistænksom og tager sin nøgle tilbage og råber efter vagter. Bianaca får nøglen tilbage på koppens pedestal så forsvarsværket bliver deaktiveret, og Fetherwhale får en sovepille. Cotal bruger uklogt en Sleep på en af de 2 vagter ude i det midterste rum, så den anden får tid til at aktivere alarm systemet (hvilket forvandler trappen til en sliske). Vagten får ikke lov at skrive op og bliver slagtet. Gruppen prøver at pumpe den anden vagt for informationer, men han har intet nyttigt at bidrage med, og Fleet dræber ham med Jasper, og får derved meget af vagtens viden. Gruppen nupper vagternes nøgler og skynder sig ned af den gang de kom fra. Fleet smider Fetherwhale op på koppens pedestal pedestal, nupper nøglen, lukker døren til rummet – og efterlade Fetherwhale til hans skæbne, og gruppen styrter ned ad gangen i håb om at finde en vej ud.

View
Planing
Figuring out how to do the impossible

Tilstede: Manarel (Cotals fætter – Cotals mors bros søn), Fleet (under navnet Azylbalech Vekt), Cotal (dækhistorie: Historisk ekspert), Bianca og Tess

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 12/0 (Shambling Mound)
Richard: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)
Bianca: 0/0
Tess: 0/0

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 7
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Gruppen sidder i kroen og prøver at diskutere hvordan de skal bryde ind i skatkammeret, og hvorfor de nye gruppemedlemmer er interesseret i det. Den nye gruppe går til hovedgruppens kro, hvor de nye gruppe medlemmer bliver indkvarteret. Fleet går derefter ud for at finde ud af hvordan folk kommer ind og ud på borgen, og hvordan layoutet af borgen er.

Tess husker at hendes orden har hjulpet en vaskekone der arbejder oppe på borgen, og som måske kunne hjælpe dem med at skaffe adgang til borgen. Hun opsørger hende, og beder hende om hjælp, men hun kan umiddelbart ikke hjælpe Tess, men beder hende om at komme tilbage 2 dage senere.

Manarel går ind og har en samtale med Fleet om
a) Om de skal fortælle de 2 nye om hvad de handler om
b) Hvad de skal gøre bagefter (tage op til Djerskul, gå ned i katakomberne og røve bogen fra dværgene) – eller få fat i Brian igen
c) Manarel bringer hans tvivl op om det er bedst at give artefakterne til Vorthas Izel (Fleet mener at de ikke skal tænke så hårdt over det, og det slet ikke giver mening at give det Tetonerne)

Manarel går ud for at kigge på borgens vagtskifte, som er meget professionelt, men noget rutinepræget. Gruppen diskuterer hvad de kan gøre.

Cotal prøver at bruge divination på borgen, men han finder meget hurtigt ud af at hele det ædle distrikt er beskyttet mod den slags magi.

Dagen efter mødes de med Calron, som fortæller at der er en adelig elver (Bylon) som gerne vil have dem til at stjæle noget for dem. Cotal spørger til om han kan købe nogle scrolls af Dispel Magic og Sleep, og Calron siger at det kan han godt hvis han får betaling for det.

Gruppen tager op til Bylon og bliver ledt ind. Bylon er en højrøvet adelig der er meget interesseret i Utikantiske artefakter. Han vil have et Utikansk armbånd som kongens elsker har på. Han viser derefter sin samling, som bl.a. har en statue af et menneske (med vinger?) som har en udhuling der lige passer til den halv-måne amulet som gruppen fandt i dragens hule. Fleet er fikseret på statuen, men vælger til sidst ikke at gøre noget.

Bylon forklarer at der er en fest om en uge hvor han vil tage dem med som tjenere, så de kan stjæle armbåndet.

Gruppen går i gang med at finde de nødvendige ting og information for at fuldføre deres bræk.

View
On the road back to the Seat
Meeting an old pair of "friends"

Tilstede: Manarel (Cotals fætter – Cotals mors bros søn), Fleet (under navnet Azylbalech Vekt), Cotal (dækhistorie: Historisk ekspert), Mira og Thorn

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 10/0 (Shambling Mound)
Rupert: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 7
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Gruppen er på vej mod the Seat, da de bliver indhentet af Richard og Stone. Richard hævder at de er på vej til the Seat for at besøge deres mor. Op af aftenen støder gruppen igen på Richard og Stone, hvor Stones hest er faldet, og de prøver at få et lift med gruppen, hvilket gruppen ikke er meget for, og det ender med at de blot går ved siden af dem og taler med dem (hvad de laver, hvorfor de tør stjæle fra de Utikanske ruiner). Da det bliver mørkt stopper gruppen ved en kro. og Richard prøver at pumpe gruppen for oplysninger. Richard hævder at være en halv-halfling og at hans mor er en menneskelig klerk (og at Stone er en rigtig Ork). Richard advarer gruppen om at de skal passe godt på deres kiste, men da Manarel nævner at den er beskyttet af magi, bliver Richard uforholdsvis interesseret i den (Thron opdager det, og fortæller det til Cotal).

Oppe på det fine værelse taler Manarel og Fleet om hvad de skal gøre når de når til the Seat, og hvad de skal gøre om dværgene. Da Cotal går tilbage op ad trappen støder han på Richard som er på vej ned, og nede i stalden spørger Richard til hvem der har taget alle bøgerne med. Da Thron nævner at de tilhører Cotal nævner Richard at han ellers hørte Manarel nævne en anden bog.

Cotal, Manarel og Fleet taler sammen om hvad de skal gøre, og de kommer til den konsensus at de vil tage af sted i midten af natten. Gruppen samles oppe i det fine værelse, og venter/sover et par timer og sniger sig ud af vinduet. Stone har lagt sig til at sove i kærren, hvilket gruppen løser ved at levitere ham op, fjerner kærren og lægger ham ned igen. Efter de har kørt en smule bryder der en diskussion ud om de skulle have dræbt Stone, men de beslutter sig for at dræbe Richard og Stone næste gang de ser dem.

Gruppen tager en sidegade og tager til The Seat af snørklede veje for at undgå Richard og Stone. På vejen derhen får Fleet to syn der er forbundet til hans amulet. Gruppen bliver stoppet af en gruppe vagter, der dog lader dem komme ind. Inden for er der er en lille scene med nogle børn der prøver at få penge fra gruppen (og som Manarel betaler i slag).
Gruppen bliver anråbt af en lille dreng der prøver at få dem til at tage til en kro, hvilket gruppen så gør.

Kroen er ret middelmådig, og det hele ser ud til at havde set bedre tider, men gruppen bliver indkvarteret (Fleet får sit eget værelse, mens at resten af gruppen bliver indkvarteret i et 4 personers rum). Alle bliver vasket ordentligt.

Dagen efter tager gruppen ind i administrations kvarteret, og går ind templet for den vidende gud. Akolytten der beder dem om at efterlade deres våben og træde ned ad en trappe. Dernede finder de en klerk der spøger til hvad de er interesseret i, og hvorfor de er interesseret i det.

Efter en længere samtale hvor klerken hele tiden spørger ind til Hvorfor de interesseret i det, åbner han en portal der fører gruppen ind i et stor rum hvor akolytter arbejder med viden (og Richard og Stone er der også!). De forklarer hvad de vil have til en akolyt, som så går. Efter et par timer kommer der en klerk ved navn Visha og fortæller at de har informationen for dem, men de skal underskrive at de skal bruge to år af deres liv på at tjene templet. Gruppen skriver, noget tøvende under, og Visha fortæller dem hvor de kan finde de forskellige artefakter. Visha går derefter over til Richard og Stone.

Gruppen forlader templet og går tilbage til kroen hvor de diskuterer hvad de nu skal gøre. De bliver enige om at de bliver nød til at stjæle bægret. Cotal informerer Vorthas Izel om hvad han ved. Thorn går ned for at se til Ogre, og da kommer Manarel ned og prøver at slutte fred med hende med noget Alcohuas vin. Manarel er blevet meget nervøs vedrørende Fleet og hans evner, men Thorn er ikke særligt bekymret.

Kort derefter løber det koldt ned af rykken på alle, og deres bånd til det meste af gruppen er blevet brudt.

Gruppen går derefter til administrationen og spørger om de kan få noget historisk information. De får at vide at de skal kontakte arkivet, men at det kun er for folk der har fået en adelig til at give dem adgang. Ved at bestikke skrankepaven får gruppen adgang til hans overordnede, som Fleet sweet-talker til at få hans accept.

Gruppen drager derefter til arkivet, og Cotal læser op på historien om kronings ceremonien. De får også et par skitcher af selve kroningen, men den er mere interesseret i hvem der var tilstede, end hvordan bærget så ud. De genkender dog en Alcohuask elver på alle kronings ceremonierne sketcherne. Gruppen tager tilbage til kroen får at tænke over hvad de vil gøre dagen efter.

Under aftensmaden får de besked om at der er kommet en ukendt mand ind i stalden, og hele gruppen går derind for at finde ud af om der er nogen fare. Der er som sagt en enkelt mand, men da han ikke er en videre trussel går gruppen tilbage (på vejen ud tjekker Cotal hans Aura, og han har en tydelig guddommelig aura). Manden viser sig at være fra Thorns “gode ven” og han fortæller at for at vise hendes “vens” gode vilje, skal hun vide at the Three Viliges er i fare.

View
Fumbling at the Gate
Deals are almost made and knowledge is gained

Tilstede: Manarel (Cotals fætter – Cotals mors bros søn), Fleet (under navnet Azylbalech Vekt), Cotal (dækhistorie: Historisk ekspert), Mira og Thorn

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 10/0 (Shambling Mound)
Rupert: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 7
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Gruppen går imod The Gate, men ender i en lille trafikprop, og kommer først frem op ad eftermiddagen. Gruppen hyrer en dværg til at passe på deres kære, hest og penge. “Azylbalech” siger højt at han aldrig har handlet med en dværg – og i det samme dukker der en dværg op der spørger til hvad gruppen er interesseret i. “Azylbalech” fortæller dværgen at de er interesseret i information om de Utikanske ruiner, og det ender med at komme til en forståelse.

Derefter kommer går de hen til person der sælger, ægte, magiske portions – og der bliver købt et par. Sælgeren er dog en troldmand, og Cotal bliver spottet og gruppen bliver til sidst trængt op i krog. Det ender med at Cotal bliver nød til at registrere sig hos troldmanden (hvor han bl.a. bliver nød til at afgive en dråbe blod – det vender vi sikkert skrækkeligt tilbage til). Derefter går gruppen ud og spenderer noget tid.

Thorn bliver antastet af en mand på markedet som siger at han har en besked til hende fra “en ven”. Manden leder hende hen til hans forretning. Derinde går manden ind i et lokale og ud igen og er nu tydeligvis en anden person. Manden fortæller hende at han er hendes ven og at de begge vil det samme, og at han kan hjælpe hende (og han giver hende et navn på en selvisk dværg – Thorgrim). Han er dog også meget eksplicit om at hun ikke må fortælle de andre om ham.

Da gruppen igen mødes har både Cotal og Fleet set dybt i kopperne, mens at Manarel har drukket lidt alkoho-fri Alcohuas drik, og han og Mira har røget lidt pipe. Der bliver diskuteret om de skal betale en ny dværg for at gøre det samme som den anden (f.eks. Ragnar).

Dagen efter går gruppen ud og hyrer en ny dværg til at finde ud af det, og Manarel hyrer et par gadedrenge til at prøve at finde de karavane vagter gruppen faldt over for lang tid siden. Bagefter går gruppen lidt hver til sit, og Thorn prøver at finde dværgen Thorgrim som hendes mystiske ven udpegede, men hun kan ikke finde ham.

Gruppen tager til den første dværg de hyrede. Han har fundet en lærd der ved noget om Utikanetiske imperium. Gruppen introduceres til den lærde, som troligt skriver det ned. Gruppen snakker lidt frem og tilbage og dværgene er meget interesseret i den bog gruppen har fundet (og hvor de fandt den). De prøver at spise gruppen af med 200 instruktioner, men gruppen vil gerne have garanti for at der faktisk er noget af værdi. De spørg efter relieffer af en bog og et bæger. Den lærde fryser lidt da han hører det med bogen og han indrømmer hurtigt efter de har den, men at de på ingen måde vil dele noget dets indhold med gruppen – men de er febrilske efter at få fat i transskriptionen. Den handlerne forlader huset hvor det forgår i. Thorn følger efter og ser ham finde nogle vagter, og fortæller det til gruppen som forlader hytten.

Der er et kort intermezzo hvor gruppen støder på de halv-orken og halflingen i det lokale horer-telt, men der sker intet af konsekvens. Gruppen tager derfor mod The Seat. På vejen mod The Seat bliver gruppen stoppet af en gruppe dværge krigere, der hævder at de har stjålet bogen. Gruppen truer med at brænde bogen, og gruppen overbeviser dværgene om at de skam godt vil handle, men at vagterne er blevet manipuleret af Ulf. Dværgene har ingen skriftlige ordre, og dette er uden for deres territorie, så de går tilbage for at undersøge det, og kommer tilbage forlegne og sure over at være blevet manipuleret med.

View
Leaving Alcohuas
Out on the road again

Tilstede: Manarel (Dækhistorie: Cotals fætter – Cotals mors bros søn), Fleet, Cotal (dækhistorie: Historisk ekspert), Mira og Thorn

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 10/0 (Shambling Mound)
Rupert: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 7
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Fleet tager en kort snak med Cotal hvor han indvier ham i at hans ene daggert taler med ham og hedder Jasper. Cotal er bekymret over dette, men takker Fleet for at indvie ham i det.

Manarel er gået ud for at tale med Vorthas Izel for at fortælle ham hans resultater med at dekode informationen i den bog gruppen fandt. Det er en hellig bog om den Utikanesiske kærlighedsgud: Janios. Bogen går især i dybden om at binde Utikanere sammen, og hvordan man sepererre dem (selvom det er noget man ikke gør let i den Utikanetiske kultur). På vej ud møder Manarel Cotal, og de udveksler oplysninger om hvad der er sket. Cotal fortæller Izel at de har hentet Brian.

I løbet af den næste uge tager resten af gruppen rundt på diverse svinkeærinderne, mens at Thorn tager Brian op og snakker med ham. Til sidst går det galt med Throns will saves, og hun får Dragon’s Greed over for Brian. Da tiden kommer til at overgive Brian til Vorthas Izel vil Thorn ikke overgive ham, og det bryder ud i et stort skænderi imellem Thorn, Cotal og Manarel. Cotal anklager Thorn for at have brudt sin end mod Izel, men Thorn påpeger at hun kun lovede at han ville hjælpe når det ikke gik imod The Three Villages (hvilket Brian er en del af). Det ender med at Cotal bliver nød til at bruge Suggestion på Thron for at få hende til at give Brian til Fleet.

Brian bliver overdraget til Izel og gruppen går til rådssalen. Der bliver der diskuteret hvad gruppen kunne vinde ved at spille det politiske liv – Fleet mener ikke at det vil gøre nogen forskel for dem. Manarel forklarer at det vil være en kamp imellem Tamariel (Isolinisterne) og Whetkalara (som mener at Alcohuas burde tage en mere aktiv rolle i verden, og undersøge de Utikanetiske ruiner) og at det bestemt vil have stor konsekvens.

Efter at tetonernes anmodning hurtigt er blevet klaret meget hurtigt og de bliver spist af med 50 troldmænd og 50 klerke, og derefter står Izel op og grandstander om at han havde ret og at han vil bevise at Alcohuas burde indvoldvere sig med de Utikanetiske templer. Brian bliver undersøgt af rådsmændene, og Alukard. Alukard har en animeret samtale med Nonzu som ikke bliver delt. Der kommer ikke hurtig dom om hvad der skal gøres med Brian.

Gruppen går hver til sit, og Brian bliver taget af det høje råd. Resten af dagen bruger Thorn på at finde ud af om det ville være muligt at stjæle Brian tilbage, men hun kan ikke finde en ordentlig fremgangsmåde. Cotal og Manarel bliver sendt afsted af Izel, og får en stor mængde penge (A lot of money). Om naten taler en stemme til Thorn, og beder hende om at tage til bredden af søen. Thorn går straks til Cotal og indformere ham om det. Stemmen taler videre med Thron, men Cotal overtaler hende til ikke at gøre noget. På vejen tilbage til hendes sovekammer støder hun på Tetonerne der er på vej afsted.

Dagen efter er gruppen parat til at tage videre, men det kommer frem at nogen har stjålet noget, og Cortal går hen for at fortælle det til Izel. Izel ved det dog allerede, men han er meget interesseret i at høre om Cotal viste noget. Cotal fortæller om at Thorn hørte stemmer, og det er Izel meget interesseret i at høre. Izel beder Cotal hente hende, og det gør han. Thorn bliver udsat for et magisk tredjegrads forhør, men da hun ikke har stjålet Brian, får hun lov til at gå, og gruppen drager afsted.

Planen er som sagt at gruppen skal gå under dække af at de er eventyrer (med Fleet som lederen). For at undgå de Kialasiske patruljer drager gruppen mod øst til en Alcohuas handelsstation. På vejen prøver Thorn at overbevise Mira om at hun skal tage kontakt til Alukad, men Mira syntes ikke at der er nogen ide i det. Da de holder et kort hvil bliver Fleet lige pludselig i uforklarligt meget godt humør, men det fortager sig dog hurtigt igen. Ude af skoven køber gruppen hvad de har brug for, og sejler derefter tilbage til Kialas. Der køber de sig et æsel og en kære, og tager tilbage til templet hvor der lever en elver Eremit. Elveren vil meget gerne af med gruppen, som så vælger at tage til The Gate.

View
Fetching the Artefact
A deadly battle with a shubbery

Tilstede: Fleet, Cotal, Mira og Thorn

Kill count:
Cotal: 7/0
Fleet: 10/0 (Shambling Mound)
Rupert: 1/0
Mira: 7/0
Thorn: 4/2
Manarel: 5/0
(Brian: 0/1)

Bjørn: 1
Cocatrice: 1
Ulv: 1
Enorm Edderkop: 1
Stor Edderkop: 4
Sværm af små edderkopper: 1
Mennesker: 7
Goblin: 9
Ork: 7
Ogre: 2
Wyvan: 1
Dark mantles: 1
Bjørn: 1
Shambling Mound: 1

Vi er i Alcohuas hvor alle er blevet indkvarteret (alle andre end Cotal og Manarel er blevet indkvarteret et mindre fint sted). Gruppen står og kigger ud i søen da der kommer en tjenerne der informerer Cotal om at der er kommet nogle Tetoner. Der bliver kort snakket om hvad man foretage sig i Alcohuas, og de andre får overbevist Cotal om at han skal prøve at lære dem Alcohuask). Cotal tager gruppen med til stedet hvor rådet samles, og tetonerne kommer ind (én af dem på et vildsvin! Deres vigtigste druide Alukard).

En elver (Nonzu) fra the elder council dukker op og møder Alukard og de taler sammen, hvorefter Nonzu erklærer at Tetonerne vil være Alcohuas gæster i de næste 3 uger, og at deres snak vil begynde efter 2 – til tetonernes store fortrydelse. Fleet udforsker Alcohuas og derefter generer han Tetonerne for at få noget spænding).

En af tetonerne går Mira i møde og taler med hende om hvad hun laver der, og de diskuterer kort om den hvide plage. I de næste par dage bliver Tetonerne restløse og det bliver til slagsmål – for at gøre noget ved det bliver der arrangeret en jagt i skoven. Cotal bliver hidkaldt af Vorthas Izel hvor han bliver bedt om at hente Brian. Cotal spørger til om det er sikkert for byen at hente ham, og Izel børster det til side og giver Cotals hans nye magiske stav, hvilket får Cotal til at sluge Izels ordre. Cotal skynder sig tilbage til gruppen og fortæller at de skal hente Brain. Thorn er meget imod pga. deres mulige geas af dragen men Fleet er med at få noget at lave. Cotal binder sig til sin stav, og Fleet binder sig til sine nye daggerter (hvor den ene viser sig at være bevist og heder Jasper).

Da de ankommer til hytten er der en stor hæk rundt om den, hvilket ikke virker normalt. Gruppen prøver at bevæge sig igennem krattet som lige pludseligt kommer til live og river Cotal til blods – men alle kommer igennem. Da de alle er kommet ind i kredsen omkring hytten dukker der en levede busk op og angriber gruppen. Thorn bliver næsten dræbt, men alle når inden for hytten. Den Alcohusike tjener der lever derinde fortæller at den kriger der var tilknyttet til hytten var blevet dræbt for 2 uger siden, og de er lige løbet tør for mad og vand. Fleet går op og finder Brian som er formindsket og puttet ind i en lille glaskugle, og Thorn får ansvaret for at holde fast på ham.

Det ender med at gruppen går op på første sal, Fleet hopper ud af vinduet (og bryder derved hyttens segl). Det lykkes til sidst at dræbe buskaset. Fleet looter hytten (med Cotals accept). Og gruppen går derefter tilbage til Alcohuas (hvor der utroligt nok ikke går noget galt ift. Brian).

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.